Denominació d’Origen arriba a la pantalla gran.

Una selecció de projectes de les temporades 2010 i 2011 de DO es podran veure als Cinemes Girona de Barcelona

Els Cinemes Girona de Barcelona i la Xarxa Audiovisual Local han organitzat conjuntament un cicle de projeccions de projectes emesos al programa Denominació d’Origen (DO) de les temporades 2010 i 2011. A partir del 17 de maig es podran veure al cinema en pantalla gran per primera vegada una selecció de nous formats coproduïts per l’XTVL i productores independents catalanes. Durant els mesos de maig, juny i juliol, cada dues setmanes es farà una sessió de DO oberta a tot el públic amb accés lliure.

El calendari de projeccions és el següent:

17 de maig:
Tu mateix dels realitzadors Pau Ortiz i Sergio Roldán és una reflexió molt madura, impactant i alhora minimalista sobre la importància de la família. Aquest mèrit ha estat reconegut per l’INPUT, l’únic esdeveniment internacional que se centra en projectes innovadors de les televisions públiques, i que aquest any s’organitza a Seül.

31 de maig
Tramaran anar a Mart produïda per Atzucac Films és una sèrie de ficció que relata la història de la Mònica i el Pol. La Mònica i el Pol s’han creuat sis vegades sense saber-ho, s’han sentit les veus sense saber-ho i, fins i tot, s’han tocat sense saber-ho. Però mai no s’han mirat als ulls.

7 de juny
Vie és una sèrie protagonitzada per muppets que se situa al 2012, any en el que les institucions catalanes llancen a l’espai la nau Ramon Llull II. La seva missió és trobar formes de vida catalanes a l’espai i difondre l’ús del català per tota la galàxia. La producció correspon a Crampton.

21 de juny
Projecte Oracle de la productora Camille Zonca és una sèrie de ficció situada en un futur no tan llunyà on l’Oracle, una misteriosa màquina, assenyala qui ha de ser eliminat de la societat perquè amenaça l’statu quo. El Nil i el Pol executen fidelment la seva feina fins que apareix l’Ana.

5 de juliol
Ruta 66 és una sèrie on dos germans, el David i l’Anna, decideixen viatjar als EUA per fer la històrica Ruta 66. Ell, per feina. Ella, per acompanyar-lo. Tots dos comparteixen el repte d’aconseguir entendre’s de nou, però no és fàcil. La producció de Ruta 66 va a càrrec de Boala Films.

A més, a cada sessió, s’ inclourà una peça breu coproduïda i emesa a DO. Hi haurà mostres de la Continuïtat WE ARE DO (Miniature), de Rest (Key Project) o de Concerts Privats (Minifilms TV).

Els Cinemes Girona són el resultat de la renovació de les antigues sales de cinema situades des de fa més de 25 anys al número 175 del carrer Girona de Barcelona, al peu del barri de Gràcia. A més de les projeccions del DO, es poden veure films internacionals, propostes innovadores i exhibicions privades.

DO és un programa contenidor coproduït entre la Xarxa de Televisions Locals i productores independents del país que pretén unificar i agrupar l’àmplia diversitat de propostes experimentals, actives i arriscades que es presenten en aquesta plataforma de nous formats audiovisuals.

Font: Xarxa Audiovisual Local

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: