“Il·lustradors de Llotja”

Dimecres, dia 18 de maig, es va inaugurar una nova exposició del cicle Arts entre Llibres que porta per títol “Il·lustradors de Llotja”

L’Escola Superior de Disseny i d’Art Llotja és una escola pública que pertany al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Va ser creada el 1775 i és la més antiga de les escoles d’art de Catalunya. Per les seves aules han passat al llarg dels anys algun dels artistes catalans més coneguts d’aquest extens període.

Des de fa 25 anys l’escola ofereix estudis oficials d’il·lustració. Procurant  donar un coneixement de les eines pròpies de l’il·lustrador i de les tècniques necessàries per a desenvolupament adequat al treball en les seves diferents branques. A les seves classes, es proporcionen als alumnes capacitats i recursos perquè puguin portar a terme projectes d’il·lustració creatius i originals, i que cadascú trobi el seu propi camí en el món professional de la il·lustració.

En aquesta exposició col·lectiva, veurem com alguns dels millors il·lustradors formats a la Llotja mostren el seu treball en diferents estils i tècniques. Ja us anirem mostran algun dels seus treballs més endavant.

L’exposició mostrarà obres dels següents il·lustradors: Laura Aviñó, Dani Torrent, Sonja Wimmer, Màriam Ben-Arab, Natalia Perez, Laia Domènech i Fernando Garcia-Sotoca.

Les obres estaran exposades fins al 15 de juliol.

Font: Proa Espais

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: