Cançons de Dingú

“Cançons de Dingú” és un nou cicle de concerts pop amb arrel tradicional, on actuaran Sanjosex, El Petit de Cal Eril, Oliva Trencada i Esperit!

Cançons d’ahir, d’avui i de sempre. Cançons que, com que són de tots, no són de ningú. O de “dingú”, com es diria popularment a molts racons del territori. Tots hem begut d’aquesta aigua que, misteriosament, corre pel nostre subsol des de temps immemorials, una font que no s’eixuga mai. I que es troba en el subconscient de molts dels artistes que, avui, lideren creativament la nostra escena musical.

Amb “Cançons de dingú” neix un cicle on aquests artistes vinculats a la nova escena independent s’aproximaran a cançons d’ahir, d’avui i de sempre. Es tracta d’un cicle amb personalitat pròpia que neix de la col•laboració entre el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) i el segell musical Bankrobber. En aquesta primera edició hi participaran Sanjosex, El Petit de Cal Eril, Oliva Trencada i Esperit.

La peculiaritat del cicle “Cançons de dingú” és que els artistes participants integren en el seu repertori algunes referències al cançoner tradicional, posant-hi especial èmfasi. D’aquesta manera, es posa de manifest la relació umbilical entre la música popular del nostre país amb els registres més actuals i contemporanis de l’escena pop.

Cal destacar que una experiència preliminar de “Cançons de dingú” ja es va portar a terme al BAM de 2009 amb un concert del Petit de Cal Eril on van intervenir, com a convidats, Anímic, Oliva Trencada, Espaldamaceta i Esperit, en una plaça del Rei completament plena.

CANÇONS DE DINGÚ

3 de juny – 21h30
El Petit de Cal Eril
Entrada anticipada: 10 euros
Entrada a taquilla: 12 euros

10 de juny – 21h30
Sanjosex
Entrada anticipada: 10 euros
Entrada a taquilla: 12 euros

17 de juny  – 21h30
Oliva Trencada + Esperit!
Entrada anticipada: 10 euros
Entrada a taquilla: 12 euros

Tots els concerts tindran lloc a:
Centre Artesà Tradicionàrius
Travessera de Sant Antoni 6-8
Gràcia, Barcelona

Font: C.A.T

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: