Curs d’anàlisi sensorial de vins i caves 2011

El programa de cursos que organitza l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) durant el 2011 té l’objectiu d’incrementar l’especialització, el reciclatge i el perfeccionament en matèria vitícola, enològica i empresarial del sector.

En aquest marc, de l’1 al 21 de juny de 18h a 21h tindrà lloc a Vilafranca del Penedès el curs Anàlisi sensorial de vins i caves. Es pretén desenvolupar les aptituds sensorials personals i la metodologia per a la valoració organolèptica dels vins i caves, i l’aplicació dels coneixements en la degustació dels vins. El curs té una durada de 45 hores i un preu de 545€. Més informació en el document adjunt.

Font: Gastroteca

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: