Quarta ronda

El passat dimecres 25 de maig ens arribava una bona notícia pel que fa a la presència dels castells als mitjans de comunicació. Els Castellers d’Esplugues estan preparant un nou programa de televisió sobre castells que s’anomena Quarta Ronda. La primera entrega es va emetre aquest passat dimecres 25 de maig a les 22h a ETV (Llobregat Televisió). Aquest programa també es podrà veure en directe per internet i es penjaran els vídeos a la web.

Aquest primer programa tractava sobre els castells a la comarca del Baix Llobregat, ja que el proper 4 de juny tindrà lloc la Trobada de Colles del Baix Llobregat. Enguany se celebra la 17a edició d’aquesta trobada i ja està disponible la revista-guia.

També inclourà un A peu de plaça sobre la publicitat a les camises, un debat amb tots els cap de colla del Baix Llobregat i un espai d’humor, el Banyes i Baves.

El seu objectiu és centrar-se en les diades d’Esplugues i del Baix Llobregat, així com també en el més rellevant del panorama nacional; però el més important serà la reflexió, amb entrevistes, debats i reportatges sobre tot el que envolta el món casteller.

Volen deixar clar que es tracta d’un projecte voluntari, sense gairebé pressupost i realitzat a base de passió pels castells. Han creat un compte de Twitter i de Facebook perquè tothom qui ho desitgi pugui seguir l’actualitat del programa i dir la seva.

Per a més informació: TwitterFacebook i correu electrònic

Font: El Pati digital

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: