Es lliuren els premis FiraTàrrega

Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band per “Flirt!”s’enduen el “Premi San Miguel al millor espectacle de FiraTàrrega 2010” per votació popular

– Un treball sobre el valor públic de la cultura guanya el primer “Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’Estudis de Gestió Cultural”

Aquest divendres, 3 de juny, s’han lliurat al Claustre de la Universitat de Lleida els Premis FiraTàrrega.

La festa que ha tingut lloc en el marc d’aquest lliurament ha comptat amb la participació de diferents personalitats vinculades al món de la cultura i de les arts escèniques, a més de diversos representants institucionals.

FiraTàrrega ha atorgat dos premis. Per una banda, el Premi San Miguel al millor espectacle de la Fira per votació popular que enguany ha arribat a la seva dotzena edició. Per l’altra, també s’ha lliurat, per primera vegada, el Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’Estudis de Gestió Cultural.

Premi San Miguel al millor espectacle de FiraTàrrega 2010

La Fira ha lliurat a Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band el “Premi San Miguel 2010 al millor espectacle” per la producció “Flirt!”, un guardó que es dirimeix a través d’una votació popular entre el públic del certamen.

Aquest premi està dotat amb 6.000 euros, convertint-se en un dels de major dotació econòmica de les fires i festivals d’Europa.
Guillem Albà i l’Always Drinking Marching Band van estrenar “Flirt!” a FiraTàrrega 2010, una producció que compta amb direcció de Jordi Purtí. “Flirt!” és un espectacle de clown que transcorre en escenes musicals i que explica la història d’un antiheroi que ens mostra el seu món interior en la recerca del seu amor. Cal remarcar, que aquest espectacle va estar en residència creativa a Tàrrega la primavera de 2010.

Més informació sobre els premiats i el guardó en aquest enllaç:
http://www.firatarrega.cat/ca/node/1978


Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’Estudis de Gestió Cultural

Per primera vegada, també s’ha lliurat el “Premi Internacional Ramon Roca Boncompte d’Estudis de Gestió Cultural”, convocat conjuntament per FiraTàrrega i l’empresa Ros Roca.

El treball premiat és “El retorn social de les polítiques culturals: com mesurar el valor públic de la cultura?”, un estudi col•lectiu dels investigadors, professors i consultors Nicolás Barbieri, Xavier Fina, Eva Merino, Adriana Partal i Joan Subirats. El jurat ha estat format per membres de Ros Roca i FiraTàrrega, a més de representants de la Universitat de Lleida, Universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra i Universitat Oberta de Catalunya.

En aquesta primera edició d’aquest guardó, dotat amb 6.000 euros, s’hi ha presentat 25 treballs procedents de diversos punts de Catalunya i de la resta de l’Estat espanyol, però també d’investigadors de França, Holanda, Alemanya, la República Txeca, Xile i Estats Units. Cal remarcar que també és un dels premis d’Europa amb major dotació en aquesta especialitat.

El guardó té l’objectiu de contribuir al desenvolupament de la difusió de la recerca en el camp de la gestió cultural en l’àmbit europeu.

Més informació sobre els premiats i el guardó en aquest enllaç:
http://www.firatarrega.cat/ca/node/2127

Font: FiraTàrrega

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: