La Festcat suma esforços i neix el Festival VAV/Vall a Vall

Esterri i Torroella sumen esforços en un sol campus. Llívia incorpora els continguts de jocs, abans a Horta i neix el Festival VAV/Vall a Vall.

La Festcat, les escoles d’estiu de cultura popular del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC) del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya es reinventen. D’una banda, l’Escola de la Festa de Llívia celebra la 14a edició del 10 al 15 de juliol. Per altra banda, les escoles de Dansa (Dansàneu) i de Música, que s’organitzaven respectivament a Esterri d’Àneu i a Torroella de Montgrí, sumen esforços per crear un únic campus a Esterri entre el 10 i el 16 de juliol i que commemorarà el vintè aniversari del Dansàneu.

El conjunt d’espectacles artístics presentats a Llívia i Esterri per part de la Festcat s’integren en un programa unitari i fan néixer el Festival VAV/Vall a Vall, certamen que augmenta el retorn cap al territori i la seva població resident.

El cartell del VAV compta amb noms destacats dins les músiques d’arrel, com Eliseo Parra, La Coixinera, Estramp Jaç, Solistes de la Costa, Tazzuff, La Sonsoni o Bramatopin. El circ prendrà la vela de l’acordió de Llívia amb el mag Gilbert Trilles i amb les companyies Cia TT i Cia La Corcoles. Finalment, la companyia Factoria Mascaró posarà l’accent de la dansa a aquest Festival 2011 amb una creació en què flirtegen la dansa d’arrel i la contemporània.

Més informació
Web de Festcat
Festcat a Facebook
Festcat a Twitter
Inscripcions a la Festcat

Font: Departament de Cultura

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: