Jornada de la Lliga Nacional de Glosa al 20è Desfolca’t.

Desfolca’t; 20è Festival de Música Tradicional i Popular. 18 de juny de 2011 a Calaf.

Són ja 20 anys de música tradicional i popular, que l’organització celebrarà amb un canvi de format, pensat perquè els nombrosos visitants d’arreu de Catalunya puguin aprofitar intensament la jornada. Així, totes les actuacions es concentren en un sol dia, el dissabte 18 de juny, començant a mig matí i continuant sense interrupció fins a la matinada.

Participaran al 20è desFOLCa’t! grups de reconegut prestigi com Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb el seu darrer espectacle “Voldria tindre el talent”; tampoc no ho hi faltaran propostes innovadores com la performance de l’artista gallega Mercedes Peón, que combina l’electroacústica i la investigació polirrítmica; o bé l’actuació de l’artista xilena Pascuala Ilabaca y Fauna. A més de tot això, hi haurà propostes per als més menuts — amb l’espectacle de clown i circ “Hopa-li”— i una nova edició de l’enginyosa Jornada de glosa i cant improvisat.

Per a no perdre’s ni un detall del 20è desFOLCa’t!, a més de la web també s’han posat en marxa d’altres canals informatius, com el Facebook (desFOLCa’t) o el Twitter (@desfolcat). I també pots escoltar els grups a la nostra web: www.desfolcat.cat.

Font: Cor de Carxofa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: