DIES DE DANSA arriba a la seva 20ª edició !

De l’1 al 6 de juliol de 20011 a Barcelona, Sabadell i Sitges.

DIES DE DANSA, festival internacional de dansa contemporània en paisatges urbans, És un projecte cultural gratuït creat a Barcelona que forma part del GREC Festival de Barcelona. Durant 6 dies edificis, carrers, parcs i places adquireixen vida en aquesta trobada entre la dansa, la comunitat i l’espai públic.

DIES DE DANSA es desenvolupa en diferents punts de Barcelona, com ara el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Fundació Joan Miró, el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), el Pati Manning i el Museu Picasso; i a les ciutats de Mataró, Sabadell i Sitges. De dia, la programació del festival consisteix en la presentació de peces breus elaborades específicament per a cada espai, amb la participació de més de 25 companyies nacionals i internacionals. A més, cada nit el Pati de les Dones del CCCB es converteix en L’ESPAI EN MOVIMENT, el punt de trobada per a professionals i per al públic en general, amb presentacions de solos, projeccions de vídeo, bar i chill out.

DIES DE DANSA també programa una sèrie de TALLERS PER A LA COMUNITAT, gratuïts i dirigits a ballarins i amateurs, i els tallers de DANSA EN FAMÍLIA, amb els que, a través del joc participatiu, la cooperació, l’experimentació, la recerca i la creativitat dels participants, es fomenten i estimulen els vincles afectius.

DIES DE DANSA És membre fundador de CQD – Ciutats Que Dansen, una xarxa internacional de més de 32 festivals de dansa en espais urbans que té com a objectiu principal afavorir la col·laboració i la creació de projectes conjunts entre els diferents membres. Per a més informació sobre la xarxa CQD cliqueu aqui.

Font: Dies de dansa

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: