Feliu Ventura, a l’estudi per a enllestir un altre disc

Ha començat un dietari de l’enregistrament al seu bloc de MÉSVilaWeb

‘No me’n vaig, sóc qui torna’, escriu Feliu Ventura citant Ovidi Montllor. I és que, després de cinc anys de no publicar cap disc (l’últim va ser ‘Alfabets de futur’, el 2006), s’ha tancat a l’estudi per enregistrar les cançons d’un nou disc que sortirà a la tardor, ‘Música i lletra’. El títol sintetitza la voluntat de Ventura de ‘reivindicar l’ofici d’intèrpret i constructor de cançons’. Ho explica ell mateix en el dietari de l’enregistrament que ha obert al bloc de MÉSVilaWeb. També podem seguir-li la pista a Twitter.

‘És un disc que busca la senzillesa i la claredat –diu–, la cançó tal com l’entenc, sense artificis ni embolcalls interferents. Des de l’activisme musical i el compromís poètic.’ En aquest nou disc, Feliu Ventura torna a comptar amb el músic i productor Borja Penalba.

Si fa cinc anys que no sentim cap disc nou de Feliu Ventura, no per això s’ha estat quiet. Durant aquest temps ha participat en l’edició de ‘Llits’, ha escrit lletres per als altres músics, ha fet alguns concerts… ‘No he entrat mai en la lògica comercial del disc per any, però em sembla que ara he aconseguit de recollir unes coses que voldria dir’, explica.

Una de les primeres oportunitats d’escoltar en directe les noves cançons de Feliu Ventura serà el 15 d’octubre, quan presentarà el disc a Barcelona.

Font: Vilaweb

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: