El proper film de Joel Joan recapta 20.000 euros en micromecenatge

Fènix 11·23 és el primer llargmetratge català amb certa envergadura i un dels primers de l’Estat que aposta pel crowdfunding o micromecenatge com a forma de finançament cooperatiu, més estès entre el sector musical i el del llibre, però no tant en d’altres de més pressupost, com ara el cinema.

En concret, el nou projecte de Joel Joan ja ha recaptat 20.000 euros per aquest sistema en un mes i mig, i ha ampliat el termini un mes, fins al 31 de juliol, perquè tots els interessats hi puguin participar.

Des de la productora de Joan, Arriska Films, es considera que la resposta ha estat “més que favorable”, tenint en compte que el micromecenatge es troba encara en una fase molt experimental.

En aquest cas, es van fixar aportacions d’entre 10 euros (pels quals el mecenes rep dues entrades per veure la pel·lícula al cinema), fins als 3.000 (el mecenes passa a ser coproductor financer i gaudeix de certs avantatges i prestacions exclusives).

Fènix 11·23 relata la història de l’Èric Beltran, que quan tenia 14 anys va ser acusat de terrorisme per enviar uns correus a uns supermercats demanant l’etiquetatge en català. La pel·lícula la codirigeixen Joel Joan i Sergi Lara, amb guió d’Albert Plans i Hèctor Hernández Vicens.

Font: Cultura 21

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/
%d bloggers like this: