PopArb 2011 engega motors.

El festival PopArb, ja ha donat a conèixer el seu cartell musical. El festival que tindrà lloc a Arbúcies els dies 8 i 9 de juliol ja ha esgotat totes les entrades i els abonaments anticipats.

Des de 2005 el festival PopArb s’ha erigit com un certamen d’inevitable assitència pels amants del pop i la música independent feta a Catalunya. Un festival que ha apostat fermament pels projecte artístics amb ambició creativa. Un festival amb interacció i connectivitat entre artistes, que potencia la proximitat amb el públic.

El PopArb transcorre per espais singulars d’Arbúcies, un marc paradisíac on el Massís del Montseny emergeix com a teló de fons.

Com a novetats de l’edició d’enguany, el PopArb presenta els següents canvis:

– Enguany l’escenari diürn on es presenten la tria de grups emergents es mou de l’històric Gorg Nou al també fundacional Prat Rodó, al mateix Passeig de la Riera d’Arbúcies: més espai, millors serveis, però el mateix encant i proximitat!

– Com a premi pels més matiners, el popArb’11 oferirà un nou concert, a l’entranyable Jardí de Can Torres, el divendres a primera hora (20:30h, aprox). L’artista escollit és Nacho Umbert i caldrà fer reserva de localitat.

– S’oferirà als professionals acreditats la possibilitat d’habilitar un punt de trobada a les Piscines, per tal de facilitar-los el contacte amb músics, mànagers, programadors i també el públic.

– El popArb’11 serà de cine: la 7ª edició serà el teló de fons del rodatge d’una pel·lícula de ficció, titulada “Et dec una nit de divendres”. La pel·lícula comptarà amb “cameos” de músics de l’escena local i amb la interpretació principal de joves actors catalans que s’han guanyat un reconegut prestigi dins del teatre, el cinema i la televisió: Sara Loscos (“Pelotas”, “Temps de silenci”, “La caverna”) o Jordi Andújar (“Els nois d’història”,“Ventdelplà”, “El cor de la ciutat”). El film està impulsat per Imuff Productions, productora constituïda per periodistes i guionistes que han treballat a programes de TV3 com “Silenci?” o “Ànima” i altres mitjans, i compta amb un equip tècnic format per professionals que provenen del camp del cine, la televisió i la publicitat.

Del cartell artístic proposat per l’organització del PopArb d’enguany, “Nostrat.cat” destaca les següents propostes:  4t1a (quart primera), Inspira, Oliva trencada, Manel, Mazoni, Dj Txarly Brown, Illa Carolina, Wantun, La Iaia, Refree, Estúpida Erikah, Mine!, Senior i El Cor Brutal, El Petit de Cal Eril, Antònia Font i Guillamino.

Font: PopArb

Deixa un comentari

  • Disseny web: Jose Medina Disseny gràfic: Lluís Bertrans http://lluisbertrans.blogspot.com/